Celebrem la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2019

Celebrem la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2019

2019-11-12T16:17:12+02:0012 Novembre 2019|

L’Ecoestació es suma a l’EWWR 2019 per fomentar un canvi d’hàbits que redueixi els nostres residus: “Change your ways, reduce your waste!”

L’Ecoestació porta a terme accions educatives i de comunicació del món dels residus per aumentar la sensibilització dels ciutadans, la prevenció i el reciclatge. La nostra tasca és promoure la recollida selectiva durant tot l’any participant en festes populars, escoles, fires i mercats de ciutats grans, pobles i micropobles d’Osona amb activitats i tallers adaptats al motiu de la visita.

A l’agenda d’aquest novembre 2019: amenitzarem les Festes Majors de Sobremunt i Santa Cecília de Voltregà; visitarem diferents Centres Educatius d’Olost, Torelló, Vic i Centelles; acompanyarem l’activitat de la Deixalleria Mòbil al parc Jaume Balmes de Vic, i el dia 24 també participarem a la “Fira de les 3R” que és un dels actes organitzats a Vic sota el lema “Plegats, Reduir és Actuar”.

L’activitat als centres educatius s’adreça a centres d’educació primària i de secundària per treballar diferents objectius en funció de l’activitat de cada centre. A l’escola Terra Nostra on es presentarà l’Ecoestació per primera vegada, treballarem l’autocompostatge que es fa amb els residus del menjador; jugarem amb les 3R amb els alumnes del CEIP Fortià Solà i participarem a la fira interescolar de l’Escola Andersen. Al nivell de secundària l’IES Pere Barnils participa en un nou programa de servei comunitari que acull joves voluntaris que colaboren a l’activitat de l’Ecoestació. Aquesta proposta compta amb un nombre limitat de places disponibles adreçades a tots els centres de secundària on RRO presta servei a partir del curs 2019-2020.

Comparteix