Manlleu2019-05-13T13:01:43+02:00

Manlleu:

Indicadors

IGR: 62

Posició: 12

Aquest és el resultat de la recollida selectiva al teu municipi. Hi ha diverses variables a tenir en compte per avaluar el bon reciclatge, però fem servir les més rellevants per tal de podem fer una comparativa i poder atorgar un Índex Global de Reciclatge (IGR) a cada població, així com una posició en el total del rànquing osonenc*.

* dins de les 39 poblacions en les que dóna servei Recollida de Residus d’Osona

Manlleu:

Recomanacions

Amb l’anàlisi de tota la informació de que  disposem del reciclatge en el vostre municipi, podem indicar els principals punts claus que ens han de permetre millorar:

 1. BOSSES AMB TOT TIPUS D’ESCOMBRARIES BARREJADES: trobem bosses barrejades dins de qualsevol tipus de contenidor, indistinctament, que embruten els residus ben seleccionats.

2. IMPROPIS AL CONTENIDOR MARRÓ: Cal reduir els elements que no toquen dins dels contenidors d’orgànica.

3. TRASTOS ABANDONATS: No deixeu andròmines voluminoses com matalassos, somiers, mobles…al costat dels contenidors. Hi ha un servei de recollida de trastos, només cal trucar a la deixalleria.

I si tens algun dubte o consulta addicional per fer-nos, contacta amb nosaltres:

Fer una consulta

Què és l’IGR (Índex Global de Reciclatge)?

És un número que ens indica quina “nota” sobre 100 treiem en reciclatge. En aquest cas, però, la base 100 és el % que hauríem de reciclar segons la bossa tipus que calcula l’Agencia Catalana de Residus cada any.
Així doncs, com més aprop de 100, millor.